Lørdag den 12. april kørte Claus, Jesper, Mette, Sarah og Lena stik vest mod det jyske. Målet var Jegum, en lille ferieby, med hoppepude, lidt uden for Esbjerg.

Dette års træningslejr begyndte med solskin og højt humør. Vi havde set frem til et hyggeligt sommerhus med en kæmpe have. Men vi blev snydt ! Haven var på størrelse med en ært, i forhold til det billede vi havde fået. Sommerhuset blev dog med det samme godkendt, og hoppepuderne blev også lige tjekket ud.

Første træningsdag, søndag, forløb uden problemer. Efter træning på Esbjerg stadion tog vi en tur til stranden og dyppede vores rynkede tæer i det dejlige industri mudder. Vandet var mildt sagt pisse koldt (undskyld udtrykket)

Mandags træning gik også fint, og Michelle ankom med tog fra Kbh. midt på dagen. Tirsdag var STORE fridag og shoppingtur til Tyskland. Mast sammen i bilen (fire på bagsædet og to foran) kørte vi med højt humør mod Tyskland. Hvad vi ikke viste var at Jesper ikke helt havde tjek på vejen, så de ekstra kilometer krøb hurtigt op mod de 60. Alligevel var der jubel og ømme baller da vi ankom til Otto Duborg (kæmpe center). Med 20 kilo ekstra i bagagerummet kørte vi håbefulde ud for at finde en Mc. Donalds. Det var lidt sværere end forventet, men ved hjælp af Jespers tyskkundskaber fandt vi alligevel vej.

Onsdag var den dag Jesper havde set frem til hele ugen. Den store atletik test skulle finde sted. Sarah og Claus blev testet i 200 meter og 150 meter. Jesper løb også 150 meter og så 300 meter. Lena løb 400 meter to gange. Michelle havde fået en ordentlig forkølelse og var derfor ikke med til testen, men... hun var fremragende tidtager. Alle gav sig fuldt ud, og som Jesper adskillige gange sagde til Mette da vi kom hjem: "Det var hårdt på den ene landside i modvind, med det var sjovt !" Det skulle lige nævnes at Mette var hjemme i sommerhuset hver dag, for at læse til eksamen på sygepleje skolen. Og Mette... Vi ved du klarer den !

Onsdag aften gik turen til Bio City Esbjerg for at se Johnny English med Mr. Bean i hovedrollen.

Torsdag aften efter træning var der hygge i sommerhuset. Popcorn, chips og "Blinkende Lygter" i fjernsynet.

Fredag var sidste træningsdag, og alle havde mere eller mindre ømme muskler.

Lørdag hjemrejse... Claus, Sarah og Lena tog toget og Michelle, Mette og Jesper kørte i Husqvarna Fiat´en hjem til Allerød.

Vi må indrømme at turen var helt vildt fed, selv om vi ikke kom på den ønskede natløbstur, med spørgsmål.

Jylland lugtede af lort og fisk, men når bare man er sammen med nogle man kan lide klarer man det !

Godt gået Jesper !

                            Skrevet af: Sarah Ellemark og Lena Tynell.