AAMs unges Atletikweekend i September

Den 9. september fra kl 14 til næste dags kl. 14 holdt 16 unge atleter fra AAM atletikweekend på Skovvang Stadion. Centrum for det hele var Atletikhuset, hvor der blev spist, drukket hygget spillet, quizzet og meget mere. Overnatningen skete i fire telte slået op på den lille græsplæne ved siden af Atletikhuset.

Det startede i en silende regn, så efter 2½ timers træning lørdag eftermiddag var alle drivvåde. Heldigvis var der brave forældre, som havde slået de fire telte op, men da regnen stilnede af ved 7-tiden lørdag aften stod der klart vand rundt om og under alle teltene, og det blev stående hele natten og også næste formiddag. Et af omklædningsrummene i atletikhuset ren blev lavet til varme- og tørrestue for alt det våde tøj, så det kunne være nogenlunde tørt til træning søndag formiddag.

Eva sørgede for forplejning hele vejen igennem og de 16 unge og 3 voksne satte 8 kg pasta med kødsovs m.m. til livs lørdag aften. Efter forskellige konkurrencer, spil og natløb i Tokkekøb hegn var det sengetid, først for de mindste og sidst for de 12-13 årige, hvor specielt de 6 piger i det store telt  var meget snakkesalige. Endelig kom der ro over teltene, indtil der kl. 04.51 lød høje skrig fra de store pigers telt. Træneren, som endelig var faldt i søvn inde i atletikhuset sprang ud igennem søerne af vand til pigernes telt, som var kraftigt. Pigerne sad i den ene ende af inderteltet beskyttet af soveposer, med lommelygterne rettet imod dramaets hovedperson, en (ifølge pigerne kæmpestor) edderkop siddende på indersiden i loftet af inderteltet. Heldigvis lykkedes det for træneren at indfange edderkoppen og på for pigerne synlig vis bringe edderkoppen ud i forsvarlig afstand fra teltet. Nu kunne de store piger igen falde til ro, men deres skrig havde vækket de fire 9-årige drenge, som jo var kommet tidligt i seng. De kunne altså ikke falde i søvn igen, bortset fra Tobias, som lystigt snorkede videre, og kl. 6 sad der 3 ni-årige drenge og tre søvndrukne voksne og spiste morgenmad.

Søndag blev der flot solskin og med den tidlige morgenmad, var der gang i atletiktræningen allerede kl. 9.15 istedet for den planlagte start kl. 10. Olivers far og Johannes Ks mor hjalp Gitte, Anna og Olav med træningen, der blev fortsat helt til kl. 12.30, hvor der var frokost.

Atter andre forældre stødte til for at nedtage de våde telte, og kl. 13 kom alle forældre til oprydning og fælles afslutning med kaffe og hjemmebagte kager af forskellig slags.

Børn, unge og vi tre voksne var alle trætte, men glade for efter et meget vellykket atletikdøgn. Se billederne her.