Flotte resultater ved Nordsjællandske Mesterskaber

Selvom vejrudsigten havde truet med regn og torden blev de Nordsjællandske mesterskaber i atletik i Hillerød onsdag aften den 12. juni en dejlig lys og varm aften og som aftenen skred frem, voksede medaljehøsten i AAMs lejr.

I konkurrencen mellem de 7 atletikklubber i Nordsjælland demonstrerede AAMs trop af 10 unge atleter deres styrke og bredde inden for atletikkens discipliner ved alle at komme hjem med en eller flere medaljer.

I 10-11 års gruppen forøgede Oliver Elklint - som ved det stærkt besatte Copenhagen Open i den forgangne weekend havde hjemført både sølv og bronze – sin medaljesamling med guld i 60m og sølv i såvel kuglestød som længdespring.

I 12-13 årsgruppen var der sølv i højdespring til Rasmus Søager, sølv og bronze i kuglestød til Thor Galsøe og Rasmus, og sidst men ikke mindst guld til Lauge Søager og bronze til Rasmus i boldkast.

I 14-15 årsgruppen var der guld og sølv i spydkast til henholdsvis Mads Elver Mørk og Emil Søager, som også snuppede sølv og bronze i kuglestød. Guld og bronze i højdespring til henholdsvis Alma Eide Larsen og Toby Johnson, guld og 2 gange bronze i 100m til Asta Exner Jensen, Alma og Toby, sølv og bronze til Asta og Alma i længdespring. De 14-årige sluttede aftenen med 2 gange sølv til Toby og Alma og bronze til Laura Galsøe på den krævende 1000 m. Alle tre kom i mål under de fire minutter, og Toby mangler nu kun at skære 1 sekund af for at komme under de tre minutter.  

Det glæder mig især, at de unge atleter viser dygtighed og personlig fremgang i discipliner inden for både løb, spring og kast.  Det er vigtigt for de unge mennesker, at de netop i alderen fra 8 til 15-16 år får udviklet og styrket alle muskler og sener i kroppen og mestrer at styre sin krop til at kunne gøre det, som man gerne vil kunne gøre med sin krop. 

Det glæder os som trænere i AAM at se de unge både nyde hinandens selskab og samtidigt se hver af dem blomstre omkring deres individuelle styrkepunkter inden for fællesskabet.

Bag resultaterne fra de Nordsjællandske mesterskaber gemmer der sig en lang række personlige rekorder, og Astas vindertid på 100 er stævnerekord for Nordsjællandske Mesterskaber, så det var en flok stolte atleter, der sidst på aftenen vendte hjem til Allerød. 

Se alle resultater her: http://imars.dk/liveboard/Team?meetId=18995133-055f-4ba1-a770-8d544c21e019&teamId=fee5073a-7ce0-483d-b875-f9b2ef651999&dayNo=0&sortBy=0