Tre AAM atleter viste top kvalitet ved Afslutningsstævnet i Greve
 
Vi havde i år kun havde tre atleter med til Afslutningsstævnet i Greve den 28-29 september, men de repræsenterede til gengæld alle AAM på flotteste vis. 
 
Oliver Elklint (11 år) stillede op i fem discipliner og kom hjem med 1 bronzemedalje, 3 sølvmedaljer og 1 guldmedalje. Med næsten 1500 starter i alt er Greve et meget stort stævne og på den baggrund er Olivers resultater meget imponerende, og medaljerne med guld i 60 m, sølv i 60 m hæk, højdespring og 200 m samt bronze i længdespring viser Olivers bredde. Der var også adskillige personlige rekorder og klubrekorder blandt Olivers resultater i Greve.
Laura Galsøe og Toby Johnsson (14 år) stilled begge op i både 100m og 1500m, med sidstnævnte som favoritdistancen. 
Efter at have 'varmet op' med 100 m (Laura med en personlig rekord) var de begge klar til at løbe 1500 m, som er en meget vanskelig distance. Man skal virkelig kende sig selv for at disponere kræfterne til de næsten 4 runder på stadion og man skal samtidig være opmærksom på, hvilke konkurrenter man eventuelt skal følge undervejs. Man må ikke lade sig trække til at løbe for hurtigt, men må heller ikke lade sig forsinke af de for langsomt løbende. Både Laura og Toby viste personlig styrke til at håndtere de 1500m på bedste vis. 
Laura var oppe imod en Nanna 'Helmer' fra Fremad Holbæk, som blev kraftigt heppet af sin far Søren Helmer (årgang 1975), som undertegnede (Olav) mødte mange gange i 1990'erne, hvor Søren dystede med vore egne unge ved utallige stævner, bl.a min søn Anders. 
Ud fra de tilmeldt tider var Laura og Nanna jævnbyrdige og taktikken var at følge Nanna, som imidlertid netop i Greve løb meget hurtigere end tidligere. Laura disponerede helt rigtigt ud fra sin egne kræfter og lod Nanna trække stille og roligt fra, samtidig med at Laura helt fortrinligt holdt sine mellemtider og kom i mål på 5 min 51 sek
Toby var på 1500 i et felt med 12 deltagere, hvoraf tre hurtigt lagde afstand til de øvrige. Toby lå et paromgange og lurede i det store felt, inden han syntes, at det gik lidt for langsomt og trak fra. Hurtigt var Toby et pænt stykke foran de øvrige i den store trop og Toby løb de sidste 600 m uden at få følgeskab bagfra. Toby sluttid var på 4 min 51 sek. 
Både Toby og Laura sluttede lige uden  for medaljerække på en flot 4. plads.
 
På hver sin måde repræsenterer de tre atleter AAM på ypperste vis.